Рецепты блюд на Пасху



«Монастырская пасха»
Требуется: 2 кг творога, 5 стаканов сахара, 5 яиц, 300 г сливочного масла, 300 г сметаны, пакетик ванилина, 100 г орехов и цукатов...

«Пасхальный кулич старинный»
Требуется: 2 кг муки, 8 яиц, 100 г дрожжей, 1 стакан изюма, 125 г сливочного масла, 20 г растительного масла,1 л свежей сыворо...

Заварна
спосіб готування сир - 1кг; вершкове масло - 150м; сметана - 1 склянка; яйце - 2 шт.; сіль - по смаку

Великдень із вареними жовтками
спосіб готування сир - 600кг; вершкове масло - 200м; цукрова пудра - 1/2 склянки; вершки - 2 склянки; яйце варене (жовтки) - 7 шт.; ванілін - по смаку

Великдень із облепиховим соком
спосіб готування сир - 500 м, вершкове масло - 100 м, цукровий пісок - 100 м, облепиховый сік - 250 г

Великодня Червона
спосіб готування 3 пляшки пряженого молока або ряжанки, 3 пляшки кисляку або кефіру, 3 склянки сметани, 1 жовток, ванілін, сахар. сіль по смаку. На приправу: 6 жовтків, 6 ст. л дрібного цукру, 1 1/2 склянки гарних вершків, 1/2 палички ванілі.

Великдень зі грущеним молоком
спосіб готування сир - 600м; вершкове масло - 150м; цукор - 1/4 склянки; сметана - 1/2 склянки; згущене молоко - 1/2 банки; ізюм (без кісточок) - 1/2 склянки; ванілін - по смаку

Великдень із горіхами
спосіб готування сир - 1 кг, вершкове масло - 100 м, цукровий пісок - 1 склянка, сметана або вершки - 2 склянки, яйця - 4 штуки, здрібнені горіхи - 50 м, ванілін

Терпуг запечений
спосіб готування Терпуг (рибка така) - 1 кг, перець чорний мелений, сіль, лимон, зелень сушена, зелень свіжа - петрушка, кріп.